Fri frakt på bestillinger over 1200 NOK
Fri frakt på bestillinger over 1200 NOK 

nasser

Nasser er et norsk-palestinsk selskap som forteller historien om den rike palestinske kulturen og matarven.

Håndverket

Saba er en håndlaget og eksklusiv urtete laget av familien Nasser i Palestina. Teens hovedingrediens er maramiye-salvie. Etter at urten er nøye plukket fra de gamle åsene i Deir Ghassane, en landsby nær Ramallah, får den tørke på tradisjonelt vis før den blandes med anis og kamille for å gi deg duften og smaken av de palestinske fjellene. Nasser håper opplevelsen gir deg rolige kvelder, kvalitetstid med mennesker du er glad i, og knytter deg nærmere til landet de elsker.

Teposene er laget i 100 % bomull, av høy kvalitet. Skreddersydd av en kvinneforening i Almaree flyktningleir. Vi anbefaler at du bruker teposene mer enn én gang, siden dette produktet er laget for å være bærekraftig. 

Designet på boksen er inspirert av den historiske keramikkindustrien og bruker de samme mønstrene. I århundrer har har håndverkere laget eksepsjonell keramikk som dekorerer alle palestinske hus og kjøkken.

introduksjon

Nasser er et norsk-palestinsk selskap som forteller historien om den rike palestinske kulturen og matarven. Hovedoppgaven er å dele med Norge den autentiske palestinske opplevelsen og de lokale råvarene som palestinerne setter så pris på.

De forteller en eldgammel historie som aldri før har blitt fortalt. En historie om den lokale bondens hengivenhet til gården sin og det enkle livet i de små fjell-landsbyene. Nasser deler med nordmenn hva palestinske familier verdsetter mest: de fineste, lokalproduserte ingredienser og tradisjonene som omgir de.

Med tiden vil de introdusere flere palestinske produkter, teen Saba er bare begynnelsen.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Og få 10% på ditt første kjøp

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du våre retningslinjer for PERSONVERN og ønsker å motta personaliserte meldinger fra Kumba per e-post.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg den beste opplevelsen. Les mer