Fri frakt på bestillinger over 1200 NOK
Fri frakt på bestillinger over 1200 NOK 

The kindred workshop

Jeg henter mye inspirasjon fra naturens årstidsbestemte skjønnhet og søker stadig mot varme jordfarger. Jeg har alltid vært tiltrukket av håndformet keramikk med ufullkomne og organiske former.

Håndverket

Mutsa tilbringer mye tid på eventyr i skogen, reiser til ville områder og finner elver å plaske rundt i. Når hun er ute på disse eventyrene, elsker hun å finne leire som kan brukes i keramikken hennes. 

Mutsa henter mye inspirasjon fra naturens årstidsbestemte skjønnhet og søker stadig mot varme jordfarger. Hun har alltid vært tiltrukket av håndformet keramikk med ufullkomne og organiske former.

“Det er ganske magisk å skape gjenstander som føles jordnære og knyttet til jorden”.

Introduksjon

Jeg heter Mutsa og driver Kindred Workshop.

Jeg har alltid vært fascinert av leire, men det var først da jeg mistet jobben i 2020 at jeg fikk mer fritid til å utforske håndverket mitt. I løpet av denne tiden begynte jeg å lage øreringer til meg selv, og i løpet av noen få uker ble hobbyen min forvandlet til en liten bedrift!

Å lage håndlagde øreringer i leire vekket kjærligheten min til alt som har med leire å gjøre. Etter å ha tatt et ukentlig dreiekurs bestemte jeg meg for å begynne å lage og selge hånddreide og håndbygde krus også. Jeg lager keramikk i små serier i det lille hjemmestudioet mitt, som for tiden ligger i Sheffield.

Det gir meg så mye GLEDE å forvandle leirklumper til vakre, unike og funksjonelle gjenstander til hjemmet ditt. Jeg håper at mine kreasjoner også kan gi deg små øyeblikk av glede!

Abonner på vårt nyhetsbrev

Og få 10% på ditt første kjøp

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du våre retningslinjer for PERSONVERN og ønsker å motta personaliserte meldinger fra Kumba per e-post.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg den beste opplevelsen. Les mer