Fri frakt på bestillinger over 1200 NOK
Fri frakt på bestillinger over 1200 NOK 

ELSA och SAM

Inkluderende barneprodukter

ELSA och SAM er et svensk varemerke som tilbyr inkluderende produkter for barn.

Gründeren

Gründeren bak ELSA och SAM er tobarnsmor Johanna Abdo. Hun grunnla bedriften i 2019 av ren frustrasjon. Utvalget av barneprodukter er utrolig homogent i dag, og det er på tide at barn å se våre fantastiske forskjeller, og like verdi som en naturlig del av omgivelsene. Mangfold er viktig for alle barn, uavhengig av opphav eller hvordan vi ser ut.

Historien begynte med at Johanna lette etter julegaver til sine barn. Hun ville gi dem en superhelt t-skjorte der superhelten hadde samme hudfarge som dem, noe som tilsynelatende var et umulig oppdrag. Der og da bestemte hun seg for å gjøre noe for å bidra til endring, det burde ikke være så vanskelig å finne barneprodukter som reflekterer hele samfunnet

Bøker, leker og filmer har en så utrolig viktig rolle i barns læring om relasjoner og samhandling. Derfor er det viktig å tenke på hva barna ser og lærer av omgivelsene. Hvem er viktige nok til å bli representert?

Når Johanna velger leker til sine barn, velger hun gjerne noe som kan brukes lenge, har en pedagogisk tankegang og er morsomt. Og selvfølgelig ønsker hun at mangfoldet skal gjenspeiles. Hun har derfor alltid det grunnlaget med seg når ELSA och SAM utvikler nye produkter, og prøver sakte men sikkert å bidra til mer mangfold på markedet.

Produktene

Drømmen min er at mangfold skal bli en så naturlig del av barnas
hverdag at det blir et ikke-tema.
Og med produktene våre tar vi i hvert fall et steg i riktig retning.

                                         – Johanna Abdo

Produktene er CE godkjent.

Bærekraftig materialer er viktig for ELSA och SAM, derfor ble FSC-merket papir en selvfølge i deres produkter.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Og få 10% på ditt første kjøp

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du våre retningslinjer for PERSONVERN og ønsker å motta personaliserte meldinger fra Kumba per e-post.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg den beste opplevelsen. Les mer