Fri frakt på bestillinger over 1200 NOK
Fri frakt på bestillinger over 1200 NOK 

Copito

Copito er et prosjekt av Clara Infante, en naturlig farger, tverrfaglig maker og kunstner basert i nærheten av Barcelona, ​​Spania.

Introduksjon

Copito håndlager naturlige bivokslys i sitt studio i Garraf-regionen i Spania. De er dedikert til langsom produksjon, og bruker kun naturlige ingredienser som bivoks og plantepigmenter for å gi lysene sine farger. Copito dyrker alle sine pigmenter selv og bruker bivoks fra et etisk, europeisk birøkter kooperativ.

Håndverket

Gründeren

Copito er et prosjekt av Clara Infante, en naturlig farger, tverrfaglig maker og kunstner basert i nærheten av Barcelona, Spania. Hennes utforskninger med plante- og jordpigmenter manifesteres ofte gjennom hennes skulpturelle vokskreasjoner.

Clara er født i Barcelona, men oppvokst i Miami. I sin ungdom flyttet hun til Los Angeles, hvor hun har bodd størsteparten av sitt voksne liv. Clara flyttet tilbake til Spania med sin partner, hvor de bor midt i naturen. En idyllisk plass hvor de kan se sine tre barn vokse opp og hvor de kan frigjøre sin kreativitet.

Reisen til Copito startet med Clara sin egen reise i verden av plantefarging, lidenskap for naturen og å skape med hendene. Hun lanserte først en serie med naturlige fargeblyanter, laget med plante og mineral pigmenter. Clara lager nå både fargeblyanter, vannbasert maling og bivokslys i sitt studio.   

 

 

 

 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev

Og få 10% på ditt første kjøp

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du våre retningslinjer for PERSONVERN og ønsker å motta personaliserte meldinger fra Kumba per e-post.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg den beste opplevelsen. Les mer