Fri frakt på bestillinger over 1200 NOK
Fri frakt på bestillinger over 1200 NOK 

chuchura

håndlaget i Etiopia

Chuchura lager heklede kosedyr i etiopisk bomull.

Chuchura

Chuchura består av de tre talentfulle kvinnene, Betelehem, Etagene og Kedja. De hekler sjarmerende kosedyr i håndvevd bomull, fylt med ubehandlet bomull. Den etiopiske bomullen er veldig myk, og gir en unik touch til kosedyrene.

Bottlebrush craft center

Chuchura har sammen med Sefisisters og Hayadolls dannet kooperativet Bottlebrush Craft Center. Dette under paraplyen til Addis Guzo.
Kooperativet beskriver seg selv slik:

Vi er kvinner som lever med nedsatt funksjonsevne i Addis Abeba, og støtter hverandre og familiene våre gjennom vårt elskede håndverk. Alt vårt håndverk er håndlaget med naturlige materialer. Med hvert vakre unike stykke støtter du oss 100%”.

Addiz Guzo

Bottlebrush Craft Center støttes av Addis Guzo. Addis Guzo er en sveitsisk ideell organisasjon lokalisert i Addis Abeba, Etiopia som fremmer sosial og profesjonell integrering av mennesker som lever med nedsatte funksjonsevner gjennom mobilitetshjelp, rehabilitering, håndverkstrening og sport.

Les mer på deres hjemmeside Addis Guzo.

Alle kvinnene i Bottlebrush Craft Center har tidligere, over flere år fått opplæring i sine respektive håndverk ved Addis Guzo sitt senter i Addis Ababa.

Addiz Guzo tilrettelegger nå for kvinnene ved å tilby dem verkstedslokaler ved senteret, transport og veiledning i alle aspekter av entreprenørskap. På denne måten er det mulig for dem å drive virksomheten sin med suksess og dermed sikre en stabil inntekt. I dag selger de sine høykvalitetsprodukter på håndverksmarkeder og  basarer i Addis Ababa, eller fra sine verksted.

100 % av inntektene fra salgene kvinnene gjør går direkte til dem, og bidrar til livsgrunnlaget for hele familien. 

Alle kvinnene i Bottle Brush Craft Center

Abonner på vårt nyhetsbrev

Og få 10% på ditt første kjøp

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du våre retningslinjer for PERSONVERN og ønsker å motta personaliserte meldinger fra Kumba per e-post.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg den beste opplevelsen. Les mer